Skoči na glavno vsebino
03 428 51 11 ppv@iosce.si

Spet je tukaj poletje, z njim pa so prišle tudi najdaljše počitnice v letu. Juhuhu! Nasmejani otroški obrazi so nam polepšali torkovo jutro. Po spoznavni urici smo odšli na šolsko igrišče, kjer so nas pričakali taborniki Roda II. grupe odredov Celje. Za nas so pripravili vrsto zanimivih aktivnosti. Med drugimi smo se tudi naučili postaviti čisto pravi taborniški šotor. Na koncu pa smo ob spremljavi kitar tudi veselo zapeli in zaplesali. V torek smo malo sanjarili in ob tem narisali naše sanjske počitnice.

V sredo so nas ponovno obiskali taborniki in nam pokazali, kako pravilno postaviti taborni ogenj. Popoldan sta prišla na obisk reševalna psa Čarli in Cuba iz Kinološkega društva Celje. Očarala in nasmejala sta nas z različnimi triki in razigranim pasjim laježem.  Po vsakem triku sta dobila nagrado – pasji priboljšek. Ste vedeli, da reševalnim psom pri iskanju izgubljenih oseb najbolj pomaga voh? Dovolila sta nam tudi, da jih prijazno pobožamo. Super je bilo! Nekaj odvečne energije smo se po malici znebili z igranjem košarke na sosednjem igrišču.

V četrtek nas je sicer presenetil dež, a to ni ustavilo naše razigranosti. Ker je pohod na Šmohor odpadel, smo odšli v našo novo telovadnico, kjer smo imeli športne igre. Ob koncu smo si ogledali še mojstrovine svojih počitniških prijateljev, ki so se pogumno vzpenjali po zelooo visoki plezalni steni. Po kosilu pa smo bili zelo utrujeni, zato smo malo počivali ob gledanju filma na velikem platnu.

Tudi petek je bil precej divji, saj so nas obiskali člani Freestyle kluba Celje in za nekaj časa smo se prelevili v čisto prave akrobate. Skakali smo, delali prevale, salte in druge akrobacije. Po naših akrobacijah pa je bil čas za ustvarjalne urice. Izdelovali smo morske živali iz barvnega papirja in ustvarili morsko dno.

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost